Contact us

Ne jemi IR. Një kompani profesioniste e dedikuar për Blerje/Shitje, manaxhimi dhe mirëmbajtje pronash.
Arena Center manaxhohet nga IR REAL ESTATE AND MANAGEMENT.

Ju duhet më tepër informacion rreth qendrës tonë, apo keni një mundësi biznesi që do të doni ta ndani me? Ju lutemi na kontaktoni:

Zyra e Manaxhimit:
+ 355 4 2200906
Oraret : 09:00 – 18:00
E hënë – e Premte
E-mail: info@ir.al

Leasing:
Mob:+355682742751
+355 696053631

Marketing:
Mob:+355689093737

FINMAN - IR Real Estate
Top
sqAlbanian