Hotel

Sektori i kullës tek Arena Center do të mirëpresë Marriot International, pjesë e rrjetit prestigjioz global të hoteleve Marriot. Kulla është projektuar me një lartësi prej 112 metra, e strukturuar në 24 kate duke e renditur si ndërtesën më të lartë në Shqipëri dhe një pikë e shkëlqyer referimi për stadiumin dhe qytetin. Një hotel ekskluziv për një eksperiencë unike. Një kat me dhoma lukzose pikërisht mbi fushë. një restorant i përbashkët me zonën VIP të tribunës, dhe shërbime të tjera për të ftuarit. Marriott International do të ketë një kapacitet prej përafërsisht 150 dhoma, salla konferencash, SPA, fitness e shumë shërbime të tjera.

Top
en_USEnglish